0
Cosul tau este gol!

Paturi Pliante

Paturi Pliante de cea mai Buna Calitate
Obiecte de Mobilier utile in orice locuinta
Produse la Preturi Avantajoase
Livrare Rapida la Tine Acasa
Oferte Speciale pentru mai multe Bucati
Raspundem Rapid pe Chat sau la Telefon

Alege Produsele Preferate. Comanda Online sau la Telefon!
Comanda Rapid: 0729.054.308
 


Patul pliant Inegal reprezinta o solutie simpla si rapida pentru momentele cand iti inviti familia si prietenii sa ramana peste noapte. Cu ajutorul acestui pat nu mai este nevoie sa te gandesti daca ai, de fapt, suficient spatiu pentru toata lumea.

Patul pliant se poate strange pentru a fi depozitat dupa plecarea oaspetilor. Dupa Pliere, patul pliabil cu roti, poate fi usor tras in spatele unui dulap sau intr-un colt de camera pana la vizita urmatoare.

Sistemul de pliere este unul foarte simplu, ce face ca intregul pat sa capete o forma compacta. Cadrul metalic este reprezentat de trei parti imbinate, pe care le poti restrange, astfel incat sa capete o forma de “U”. Acelasi lucru e valabil si in cazul saltelelor subtiri, care se muleaza dupa cadru si pot fi adunate inauntru, cu exceptia celor groase, ortopedice, pe care va trebui sa le depozitezi separat, daca va fi nevoie.

Salteaua: Calitatea saltelei e cea care influenteaza si pretul produsului, dupa cum vei observa, salteaua este facuta dintr-un material care permite corpului sa respire fara sa se incinga pe parcursul noptii.


ALEGE PRODUSUL PREFERAT:

Rezultate 1 - 2 din 2produse pe pagina: